Catatan 13.2.2013 | ckod-ckodok

ckod-ckodok: Catatan 13.2.2013

Wednesday, 13 February 2013

Catatan 13.2.2013

Dear diari onlineku..lin hari ini macam biasa .pagi tadi pergi pekan renew insurans punya la sesak.ramai lagi orang masih bercuti.perkara yang boleh selesai tak sampai 15 minit jadi berjam sebab tidak dapat parking.

Mak aii mahal beno insurans motor yamaha 135 lc neh.nak sama insurans kereta.huhu.uda beli terpaksa la insurans kan jugak..nak insurans third party macam tak bebaloi je kan.memang la murah tapi tak cover kemalangan,terbakar dengan kena curi kan.lagi satu tak payah nak beratur kat pejabat pos pasal nak hidupkan road tax sebab semua kedai tu yang buatkan.kena caj ke tak tak tau la..

Dengar tadi tauke kedai insurans tu kata.naik lagi insurans tahun ni.dalam rm2 ke berapa ntah..

Tadi tengok banyak pemandu yang tak sabar.main celah2 je.kalau kereta dorang kecik takpe ni beso gabak.huhu.bukan apa kita ni takut terkena kereta dorang yang mahal tu je kan.tolong la ikut giliran.lama- lama lepas juga kan..

Malam ni rasa nak makan burger tapi malas nak keluar.haha dasar pemalaskan..

Ok la sampai sini je ok diari online ku..nanti merapu lagi.

2 comments:

  1. Baik ambil first party..apa-apa hal ada cover...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...