Mac giveaway by ckod-ckodok | ckod-ckodok

ckod-ckodok: Mac giveaway by ckod-ckodok

Monday, 31 March 2014

Mac giveaway by ckod-ckodok

ps-ini adalah sticky entri.untuk entri terbaru sila ke bawah   



                                      
Hari ini  kami nak anjurkan satu Giveaway yang bertajuk mac giveaway by Ckod-Ckodok.hehe tak tahu la ada orang nak join ke tak ye.tak pe lin tunggu je sahabat-sahabat blogger joinkan diri.segmen giveaway ini akan berlangsung dari 12-31mac 2014.
syarat-syaratnya:
1.follow blog ckod-ckodok ini.
2.buat entri bertajuk mac giveaway  By Ckod-Ckodok dan letakkan banner diatas(linkkan banner diatas ke url entri ini)
3.like fanpage ckodok-ckodok.(tengok kat bahagian kanan sidebar blog ni tau)
4.tinggalkan link entri penyertaan anda di komen
hadiah-hadiahnya:
4xtapak iklan di ckod-ckodok selama sebulan yang bernilai rm5(sebulan)
6x review blog by ckod-ckod
tarikh tamat:31 mac 2014
*pemilihan pemenang berdasarkan cabutan bertuah @ random

Posted via Blogaway

11 comments:

  1. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/mac-giveaway-by-ckod-ckodok.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sini sambil join..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/03/mac-giveaway-by-ckod-ckodok.html

    ReplyDelete
  3. saya ikut serta :)

    http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/mac-giveaway-by-ckod-ckodok.html

    ReplyDelete
  4. Joined :D
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/mac-giveaway-by-ckod-ckodok.html

    ReplyDelete
  5. ayie join =)
    http://ayielifememory.blogspot.com/2014/03/mac-giveaway-by-ckod-ckodok.html

    ReplyDelete
  6. As salam...,

    sy join..!

    http://amielovely525.blogspot.com/2014/03/mac-giveaway-by-ckod-ckodok.html

    ^____^

    ReplyDelete
  7. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/mac-giveaway-by-ckod-ckodok.html

    ReplyDelete
  8. saya join hope menang amin

    http://badariahkakak007.blogspot.com/2014/03/mac-giveaway-by-ckod-ckodok.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...