home alone 3 | ckod-ckodok

ckod-ckodok: home alone 3

Tuesday, 25 December 2012

home alone 3

baru je selesai tengok home alone di tv 2 tadi.dalam kepenatan(yela baru balik rumah tau).switch on je tv (bajet nak cakap omputeh kan,hahahah) terpasang tv2.mesti ramai sudah tengok cerita ni kan,tapi lin ini lambat siang(pepatah mana la ni).memang kelakar tahap nak cabut gigi palsu(kalau ado la eh) hahahah...

buat yang tak tahu cerita ini tentang apa,ni lin nak cerita serba sedikit tau!!..sedikit je jangan minta banyak plak ok..hahahahah aku yang keji...

ok...alkisahnya ada seorang budak kecik xada la kecik sangat dalam umur 7 tahun.dia ini genius,satu hari dia terperasaan di kawasan kejiranannya muncul penjahat yang pecah masuk rumah jiran-jiran dia untuk cari satu benda ni..dia kol la 911..ala macam polis la.disebabkan tak ada bukti sebab penjahat tu da lari sebelum polis sampai.jadi budak ini kena ceramah percuma oleh pegawai polis,konon-konon dia buat laporan palsu.budak ni tak puas hati jadi dia kata macam ni"kalau tak ada sapa nak percaya kat dia xpe,dia akan berusaha sendiri tangkap penjenayah ni" memamg terharu la tengok budak kecik pun pandai sayang jiran-jiran dia..nak di jadikan cerita rupanya benda yang orang jahat tu cari adalah cip komputer yang kebetulan ada kat kereta kontrol budak baik hati ini tadi,
jadi pengembaraan budak ni berlaku bila dia berusaha tak bagi orang jahat tangkap dan masuk dalam rumah dia.time ini yang kelakar tau...macam perangkap budak ini buat

jom lin share video part yang kelakar untuk korang..senang korang nak hayati lawaknya kan..hahaha..jom gelak guling-guling 

video





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...