Koleksi barangan comel edisi hello kity | ckod-ckodok

ckod-ckodok: Koleksi barangan comel edisi hello kity

Saturday, 29 December 2012

Koleksi barangan comel edisi hello kity

hello..................
entri kali ini lin nak share pasal seekor kucing yang menjadi kegilaan satu dunia ni..beri tepukan pada cik hello kitty kita...hahaha..rasanya ramai peminat kucing yang tiada mulut ini kan...dengan tema pinknya..memang kena la gayanya dengan gadis-gadis yang sinonim dengan warna pink..

lin tengok hasil dari kajian dan penyelidikan(cis cakap serupa profesor suda,tu la dulu suruh sekolah p panjat pokok mangga)hahahaha....ramai gadis-gadis minat warna pink mesti minat si kucing comel ini.

tak mahu taep banyak-banyak jom lihat  beberapa keping gambar dari en google...














 


haa..hambik ko.minah ni ada 4500 barangan hello kitty















ni sebenaranya pen,xtau la motif buat beso2 gabak














sangat comel untuk diletak dalam bilik,cute!














kehebatan seni sushi..nak buat lepat pisang camni boleh tak?ahak..














sambil mandi sambil berangan best ni.kahkah













ok jom main monopoly versi hello kity,budak lelaki nak main tak?huhu












 
ini memang cool!!..














sisi gelap hello kity,,hahaha aum,,













pasta kot ni...

















nak bodek budak kecik sesuai la bagi kek ni kat dia..hee
















sudah ada satu di rumah macam ini,ngeh2..
















pembancuh kopi,mesti korang rajin buat kopi lau ada benda ni kat rumah kan kan














jom!! bawa bekal ke sekolah!,,,












fish ball bentuk hello kity..yummy yummy














jangan main2 ada kapal terbang guna tema hello kity lagi...









mak2 yang suka borong pinggan mangkuk beli la ni,buat koleksi,huhu













kat malaysia ada jual tak...shomel meh...













mini pizza






kasut biasa tapi ada hello kity boleh jadi luar biasa












satu dapur penuh dengan hello kity tau...silap-silap orang dia pun macam helo kity huhu








beg kepit bawah ketiak versi hello kitty..huhu

10 comments:

  1. nunggunya sampai berapa jam?

    ReplyDelete
  2. ini gimana cara makainya susah amat sih

    ReplyDelete
  3. kenapa ya katanya bisa di turn off kok tidak bisa

    ReplyDelete
  4. pak kok malah kabur ke practice sih?

    ReplyDelete
  5. terima kasih ini sangat berguna

    ReplyDelete
  6. cara nyetopnya gimana ya?please kasih tau

    ReplyDelete
  7. wah lucu-lucu banget yah ,jadi pengen punya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...